Jenny


 

Lite mer...

Min bakgrund är vetgirig, envis och jag dyker in i mina intressen med hull och hår. Vad det än är. 

Jag är i grunden utbildad kemist och har läst 3 år matematik på universitet och tycker om det nyfikna och att hela tiden ifrågasätta metodik och resultat.
Efter många år ute i världen landade jag i Linköping och fick 2 underbara barn som idag står med ena foten hemma och en in i vuxenlivet. Under deras uppväxt har jag varit startat Lilla Yogastudion, utbildat mig inom flera olika yogaprinciper och lett utbildningar för andra. Jag älskar att undervisa, det ger mig perspektiv. Lärandet tar aldrig slut och det är eleverna som är mästarna. Efter hand insåg jag behovet av djupare samtal och utbildade mig inom KBT och ACT och något senare såg jag behovet av närhet och arbetar därför även med att ge massage.

För mig har det alltid snurrat tankar omkring varför jag är som jag är, varför andra är som de är. Mitt högsta prio har varit relationer, en längtan efter att leva nära någon och dela livet i sin helhet. Idag lever jag med min sambo, barnen på språng och 3 tossiga katter. Prioriteten på relationer är 100% och jag arbetar med att hjälpa andra hitta sitt livsglitter genom skottsäker metodik. Det är ljuvligt att se andra fånga sin kraft och börja leva större.

Jag har aldrig haft det bättre och det kommer bara mer och mer av det goda livet. Hur det går till vill jag gärna dela med dig.

Boka Discovery call

STARK - skapa ditt drömliv

 

6 månaders djupdykning för att skapa det liv du längtar efter.

Vi längtar efter nått, alla gör det. Många dras med dålig självkänsla, fastnar i grubblande istället för att göra och sliter med negativa tankar  som "Är det här allt livet har att ge?"

Jag har själv varit där! Gått åtskilliga kurser, läst mängder med böcker och haft coacher och mentorer för att förändra. Det kräver jobb att svänga om, men inte så hårt jobb som du kan tro. Det går att förändra ganska enkelt om du är öppen för att acceptera att den mentor du väljer leder dig rätt. 

Under dessa månader med mig får du tillgång till material online som du gör i egen takt, du kan ladda ner kursen och använda den livet ut. Det är en del skrivövningar som är bra om du gör varje dag, de tar ca 15 minuter. Om du inte gör dem kommer du till en punkt där du får chansen att syna hur du förstör för dig själv. Vad är det som gör att du inte prioriterar DIG när det bara handlar om 15 minuter. Där kommer våra samtal in, där har du en chans att nå djupare in i ditt undermedvetna beteende.

En gång i månaden har du och jag ett samtal där jag stöttar dig att komma vidare. Totalt 6 samtal på plats eller via Zoom. 

Mentor : Jenny
Studiematerial finns på kursportalen.
Föreläsning och frågestund torsdag varje vecka 19.00 - 20.00
Måndag - torsdag erbjuds du delta i en studiegrupp via Zoom 5.30-6.10
6 enskilda samtal - enligt överenskommelse
Kostnad: 48000 kr

BOKA HÄR

 

Expandera din självkänsla

 

6 veckors program för att träna din självkänsla

Det här är programmet för dig som kikar på PRO men absolut inte tänker investera den hutlösa summan på en kurs. Det kan väl inte på nått sätt vara värt det!? Kanske, kanske inte. Jag som leder dig har investerat 250.000kr i enbart kurser som hjälpt mig på min personliga resa. Tro mig, det har varit värt det. Men resan till att investera 48k på en kurs var lång och inget jag hoppade på så där. Först behövde jag få syn på mitt värde, bygga min självkänsla och det är precis vad det här programmet handlar om och jag kallar det Expandera din självkänsla. Du får 6 veckors material som du kan använda om och om igen och jag lovar dig att det kommer göra skillnad - OM du gör jobbet. Det här är inte en kurs där jag fixar till saker, jag leder dig med bevisade tekniker från punkten där du är idag mot den destinationen du vill nå. Du dedikerar dig till förändringsprocessen. 
Idag är jag på en plats där jag inte tvekar på att köpa en kurs eller utbildning för 150k, jag vet att jag gör något med materialet och jag vet att det jag lägger in pengamässigt har en tendens att 3-dubblas.

Du har en chans att starta arbetet på att förändra ditt liv, det här materialet kan ta dig hela vägen om du vill det. 

Mentor : Jenny
Kostnad: 2600 kr
Onlinekurs, allt du behöver finns på portalen. Studiematerial och föreläsningar.
Måndag - torsdag erbjuds du delta i en studiegrupp via Zoom 5.30-6.10
Coachsamtal till rabatterat pris är möjligt 8 veckor från inköp. BOKA HÄR