PRESENTATION AV KURSER

Boka Drop In

 

 

STARK

HITTA DIN KRAFT
 


Här får du träna din mentala och fysiska styrka! Förstå hur de båda hänger samman och nödvändigtvis inte betyder att du är stark som en oxe. STARK betyder att ha kapacitet att klara av sitt liv och de utmaningar som kommer.

Du kommer få träna på att bli starkare, med fysiska utmaningar från bland annat kundaliniyogan, mental träning utifrån coachning och mycket mer. Du kan räkna med att det blir skön vila, goda skratt och en hel del att fundera på.

Du väljer hur djupt du vill gå. Ibland känns det rätt att dela med sig och ibland känns det mer rätt att vara tyst. Båda och allt mellan har ett fint värde. Det är fantastiskt att lära känna sina JA och NEJ så att man kan sätta sunda gränser.

Detta blir en sluten kurs, så att du över tid lär känna gruppen. Den förra kursen kallades Stark Mentalt och blev fantastiskt lyckad.

Parallellt med klasserna på plats har du tillgång till material online som släpps vecka för vecka. Allt designat för att du i lugn och ro ska kunna bygga på din styrka och förmåga att studsa tillbaka de gånger du faller. Under kursen har du 30% rabatt på samtal och behandlingar hos Jenny. Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på Jennys övriga klasser.

 

För att delta i kursen behöver du ansöka och svara på ett kort frågeformulär. För att vi tillsammans ska kunna avgöra om den här kursen är rätt för dig.

Utmaning: MEDEL

Lärare: Jenny

Måndag 17.00 - 18.30
Onsdag 19.00 - 20.30
12 tillfällen, START V. 4
Investering: 4500kr 

 

ANSÖK HÄR

 

YINYOGA

VILA DIG I FORMVi behöver alla vila, vissa behöver till och med träna på att vila, slappna av, koppla bort, träna sinnet på att inte grubbla.

Yinyoga erbjuder varsamma positioner där du fokuserar på att slappna av under flera minuter. De flesta positioner sker sittande eller liggande. Fascia/ bindväv får en chans att sträckas ut och det kan ge en otroligt fin effekt på stela kroppar oavsett varför den är stel från början. Rekommenderas därför till både dig som tränas och dig som mest chillar på soffan. På denna kursen får du även den gosigaste vilan, för att träna ditt nervsystem på att hitta in i rätt typ av avslappning.

Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på Jennys övriga klasser.

Utmaning: LÄTT - MEDEL
Lärare: Jenny
Måndag 19.00 - 20.30
12 tillfällen, START V. 4
Kostnad: 2700 kr
10-kort 2000kr


BOKA HÄRFUNKTIONELL YOGA

PINNYOGA

 

På den här kursen ligger fokus på att återfinna och stärka kopplingen mellan fot, knä och höft - ja ibland hela vägen upp till nacken. Vi jobbar från grunden och uppåt i kroppen och använder oss av olika hjälpmedel - där balansstänger är en central del. Detta eftersom de bidrar till att balansera oss både fysiskt och mentalt och underlättar jämvikt på ett härligt sätt som ofta också lockar till skratt. Kursen är en hybrid mellan yoga och funktionell rörelse, där även andning och avslappning är givna inslag. Kursen hålls varannan vecka för att du ska få chans att låta innehållet landa och repeteras mellan gångerna, och riktar sig till dig som vill utforska dig själv på ett nyfiket och lekfullt sätt. Då du kommer utvecklas mycket under terminens gång är detta en kurs för dig som räknar med att kunna gå alla tillfällen på kursen.

Utmaning: MEDEL
Lärare: Malin
Udda tisdagar 17.15 - 18.30
8 tillfällen, datum för uppstart kommer.
Kostnad: 2200 kr
HEMSIDA

 

BOKA HÄR

 

YOGA FLOW

FÖR DIG SOM VILL UTMANAS

 

Yoga Flow är en fysisk yogaform där du stärker hela dig - det fysiska, mentala och känslomässiga. Klasserna innehåller flödande, kreativa sekvenser där du förmodligen blir varm och kanske även får träningsvärk, men också andningsövningar, meditation och avslappning. Klasserna vävs samman till en helhet med hjälp av en tydlig intention som återfinns i såväl musik som fysiska positioner och mentalt eller filosofiskt tema. På den här kursen behöver du vara inställd på att bli varm och kanske utmanas, detta är klassisk GlobalYoga. 
Utmaning: INTENSIV


Lärare: Malin
Tisdag 19.00 - 20.15
14 tillfällen, datum för uppstart kommer.
Kostnad: 2800 kr
HEMSIDA

 

BOKA HÄR


LUNCHYOGA

MED JENNYMjuk medicinsk yoga med Jenny. Passar dig som behöver träna dig på att vila och komma ner i varv på dagen. Du kommer få arbeta med mjuka rörelser, skön stretch, alltid utifrån din förmåga. Det finns så många fördelar med att ge sig den här stunden på dagen, bättre fokus, mer ork, bättre sömn och enklare att reglera kroppens hormoner. Du behöver inte komma ombytt, tänk bara på att ta på dig så du kan sitta på golvet.

Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på Jennys övriga klasser.

Utmaning: LUGN
Lärare: Jenny
Onsdag 11.30-12.30
12 tillfällen, start vecka 5
Kostnad: 2400 kr
10-kort 2000kr


BOKA HÄR

 

YIN SPIRAL

STRETCH & MOBILITETKänner du dig stel? För mig var det stelt oavsett om jag stretchade eller inte. Tills jag hittade yinyogan. Den är helt underbar och under en klass får du vila in i kroppen och positionen. Ibland kan det vara utmanande att stanna kvar för att det spänner, då hjälper andetaget till. Andas in och på en långsam utandning försöker du slappna av.
Denna yogaformen är väldigt lugn och meditativ och just det är det många som behöver, även om det finns en tanke om att det behövs mer träning. I så fall, planera in promenader eller annan träning och komplettera med yinyoga. Denna yogaformen riktar sig mot fascia, bindväv som är det som blir stelt i kroppen. När denna struktur blir smidigare blir det generellt bättre flöden i kroppen. Denna kursen kommer även innehålla en del övningar för mobilitet i rörelse och balans.

Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på Jennys övriga klasser.


Utmaning: MEDEL
Lärare: Jenny
Onsdag 17.00-18.30
12 tillfällen, START V. 4
Kostnad: 2700 kr
10-kort 2000kr


BOKA HÄR


MEDITATION

VÄLKOMMEN PÅ EN LUGN STUND!

Under dessa pass bjuder jag på verktyg som kan hjälpa dig till mer lugn, avslappning, kroppsmedvetenhet, självmedkänsla, energi m.m. Det blir olika teman varje gång som t.ex. fysisk avslappning, mindfulnessövningar, andning, sinnesmeditation, kroppsskanning, klangskål-vila, visualiseringsövningar och mycket mer. Men strukturen ser ungefär likadan ut för att få in rutin och trygghet på passen. I den mysiga och lugna oasen Lilla Yogastudion på Vasavägen 13 (mitt emot teatern) hålls meditationen. Allt du kan behöva finns på plats men vill du ha med egen matta eller filt så får du ta med! Kom som du är, du behöver inte vara ombytt eller förberedd på något sätt. Här är det helt prestationsfritt!

Investeringen till dig själv:
- 200kr/per gång
- 1800kr för 10-kort (om du vet att du inte kommer att kunna gå alla gånger)
- 3900kr för terminskort (22ggr)
Klippkorten kan enbart utnyttjas på Carolinas meditationspass. Om du skulle ha outnyttjade klipp vid terminens slut kan du utnyttja resterande summa på Carolinas behandlingar på Hunnebergsgatan 35 (Angelicas fotvårdsstudio). Inga köpta klippkort återbetalas.
Du kan betala på följande sätt:
- På plats via Swish
- Faktura med 10 dagar betalningsvillkor, 30kr faktureringsavgift tillkommer
- Genom friskvårdsportalerna Benify, Wellnet och Epassi
Du kan boka fram till 2 timmar innan passet startar.
Avbokning senast 5h innan, vid senare avbokning debiteras 100%
Vid frågor kontakta Carolina på 0768-380508 eller stressaav@gmail.com

Utmaning: LÄTT
Lärare: Carolina
Torsdag 17.15 - 18.15
18 tillfällen
Kostnad: Termin 3200 kr

BOKA HÄR

 

ANDLIG AFTON

VÄLKOMMEN PÅ EN LUGN STUND!

Det blir olika meditationsformer, djup vila med restorative yoga, mantrasång och annat härligt! Varje veckas tema presenteras i timecenter. Mina torsdagar ska vara en mjuk plats för dig som vill lyssna inåt i samvaro med andra.


Utmaning: LÄTT
Lärare: Ann-Charlotte
Torsdag 18.30-20.00
12 tillfällen, start vecka 2
Investering: Termin 3333 kr
Drop In: 333kr

BOKA HÄR

GRAVIDYOGA

 


Välkommen till en avslappnande, mentalt och fysiskt stärkande stund för dig och ditt lilla barn. Yoga skapar kraft och ger verktyg inför din kommande förlossning och till hela livet. Yogaformen jag undervisar i är Kundaliniyoga och den innebär mjuka dynamiska rörelser och en del enklare stretcher, alltid utifrån din förmåga att delta. Du kommer även arbeta med andning och en del meditationer.


Utmaning: LÄTT - MEDEL
Lärare: Amanda
Söndag 9.30 - 11.00
Kurs 1: vecka 2-7
Kurs 2: vecka 9-14
Kurs 3: vecka 17-22
6 tillfällen per kurs.
Pris: 1200kr  - bokar du två kurser erhåller du en fin rabatt och betalar endast 2100kr för 12 tillfällen.
HEMSIDA

BOKA HÄR

 

HATHAVi kommer gå genom ett antal moment som ...
* Asana: olika positioner som du står, sitter eller ligger i för att stärka upp din kropp.
* Prayanama: övningar för att reglera andningen så att ett fysiskt och mentalt välbefinnande uppnås.
*Mudras: olika handpositioner för att skapa eneriskiftningar i den fysiska, mentala och energiska kroppen.
* Mantra: Ljud (sång) för att jobba med den elektromagnetiska fältet i hjärtat.
* Kriya: en teknik eller åtgärd för att skapa en evolutionär respons.
* Meditation

Ledorden för kursen är nyfikenhet och glädje.
Utmaning: LÄTT - MEDEL

Lärare: Kristina
Startar vecka 4
Söndag 17.00-18.30
15 tillfällen
Pris: 2800kr

Bokningsregler
BOKA HÄR