PRESENTATION AV KURSER

Boka Drop In

 

 

STARK

MED JENNY
 


Här får du träna din mentala och fysiska styrka! Förstå hur de båda hänger samman och nödvändigtvis inte betyder att du är stark som en oxe. STARK betyder att ha kapacitet att klara av sitt liv och de utmaningar som kommer.

Du kommer få träna på att bli starkare, med fysiska utmaningar från bland annat kundaliniyogan, mental träning utifrån coachning och mycket mer. Du kan räkna med att det blir skön vila, goda skratt och en hel del att fundera på.

Du väljer hur djupt du vill gå. Ibland känns det rätt att dela med sig och ibland känns det mer rätt att vara tyst. Båda och allt mellan har ett fint värde. Det är fantastiskt att lära känna sina JA och NEJ så att man kan sätta sunda gränser.

Detta blir en sluten kurs, så att du över tid lär känna gruppen. 

 

Utmaning: MEDEL

Lärare: Jenny

Onsdag 18.45 - 20.46
12 tillfällen uppstart 6 september
Investering: 4500kr 

 

ANSÖK HÄR

 

LUNCHYOGA - MEDIYOGA

MED JENNYMjuk medicinsk yoga med Jenny. Passar dig som behöver träna dig på att vila och komma ner i varv på dagen. Du kommer få arbeta med mjuka rörelser, skön stretch, alltid utifrån din förmåga. Det finns så många fördelar med att ge sig den här stunden på dagen, bättre fokus, mer ork, bättre sömn och enklare att reglera kroppens hormoner. Du behöver inte komma ombytt, tänk bara på att ta på dig så du kan sitta på golvet.

Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på Jennys övriga klasser.

Utmaning: LUGN
Lärare: Jenny
Tisdag 11.30-12.30
10 tillfällen, start 5 september
Kostnad: 2200 kr


BOKA HÄRFUNKTIONELL YOGA

PINNYOGA

 

På den här kursen ligger fokus på att återfinna och stärka kopplingen mellan fot, knä och höft - ja ibland hela vägen upp till nacken. Vi jobbar från grunden och uppåt i kroppen och använder oss av olika hjälpmedel - där balansstänger är en central del. Detta eftersom de bidrar till att balansera oss både fysiskt och mentalt och underlättar jämvikt på ett härligt sätt som ofta också lockar till skratt. Kursen är en hybrid mellan yoga och funktionell rörelse, där även andning och avslappning är givna inslag. Kursen hålls varannan vecka för att du ska få chans att låta innehållet landa och repeteras mellan gångerna, och riktar sig till dig som vill utforska dig själv på ett nyfiket och lekfullt sätt. Då du kommer utvecklas mycket under terminens gång är detta en kurs för dig som räknar med att kunna gå alla tillfällen på kursen.

Utmaning: MEDEL
Lärare: Malin
HEMSIDA

 

 

YOGA FLOW

FÖR DIG SOM VILL UTMANAS

 

Yoga Flow är en fysisk yogaform där du stärker hela dig - det fysiska, mentala och känslomässiga. Klasserna innehåller flödande, kreativa sekvenser där du förmodligen blir varm och kanske även får träningsvärk, men också andningsövningar, meditation och avslappning. Klasserna vävs samman till en helhet med hjälp av en tydlig intention som återfinns i såväl musik som fysiska positioner och mentalt eller filosofiskt tema. På den här kursen behöver du vara inställd på att bli varm och kanske utmanas, detta är klassisk GlobalYoga. 
Utmaning: INTENSIV


Lärare: Malin
Tisdag 19.00 - 20.15
14 tillfällen, datum för uppstart kommer.
Kostnad: 2800 kr
HEMSIDA

 

BOKA HÄR


HEALING MEDITATION

MED JENNY

Det här är en klass för sig som vill träna dig på att varva ner, släppa stressen och känna kroppen. Det blir enkla övningar och du uppmuntras att anpassa efter hur det känns för dig. Tänk dig att du ska öva på att vara lika avslappnad som en katt. De gör lite som de vill. Gäspar, sträcker på sig, somnar en stund.
Jenny har lång erfarenhet av yoga, meditation och stresshantering.  

Utmaning: LÄTT
Lärare: Jenny
Onsdag 17.15 - 18.15
10 tillfällen
Kostnad: Termin 2200 kr

BOKA HÄR

 

YINYOGA

MED JENNYKänner du dig stel? För mig var det stelt oavsett om jag stretchade eller inte. Tills jag hittade yinyogan. Den är helt underbar och under en klass får du vila in i kroppen och positionen. Ibland kan det vara utmanande att stanna kvar för att det spänner, då hjälper andetaget till. Andas in och på en långsam utandning försöker du slappna av.
Denna yogaformen är väldigt lugn och meditativ och just det är det många som behöver, även om det finns en tanke om att det behövs mer träning. I så fall, planera in promenader eller annan träning och komplettera med yinyoga. Denna yogaformen riktar sig mot fascia, bindväv som är det som blir stelt i kroppen. När denna struktur blir smidigare blir det generellt bättre flöden i kroppen. Denna kursen kommer även innehålla en del övningar för mobilitet i rörelse och balans.

Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på övriga klasser.


Utmaning: MEDEL
Lärare: Jenny
Torsdag 17.00-18.30
12 tillfällen, Start 7 september
Kostnad: 2700 krBOKA HÄR


YOGA FÖR MÄN

MED JOHN

Nybörjarkurs för dig som är nyfiken på yoga och medveten närvaro.

Klasserna kommer att innehålla övningar för att stärka upp kroppen fysiskt och för att öka din mentala styrka. Vi kommer att jobba i din takt efter aktuell dagsform. Klassens avslut innehåller alltid vila och avslappning. Yogan är inspirerad av Ashtanga som är fysiskt utmanade både i styrka, smidighet och balans.

Du kommer även träna dig på medveten närvaro och avslappning genom yogans praktiska övningar.  Det innebär att du också lär dig enkla grundläggande meditationstekniker och andningsövningar.

Gruppen kommer att vara liten.

Du behöver inte ha några förkunskaper och är välkommen som du är.

 

Utmaning: LÄTT - MEDEL
Lärare: John
Torsdag 19:00 – 20:30
12 tillfällen, start vecka 36 (uppehåll vecka 45)


Kostnad: 2 700 kr

 

BOKA HÄR

 

HATHA

MED KRISTINAVi kommer gå genom ett antal moment som ...
* Asana: olika positioner som du står, sitter eller ligger i för att stärka upp din kropp.
* Prayanama: övningar för att reglera andningen så att ett fysiskt och mentalt välbefinnande uppnås.
*Mudras: olika handpositioner för att skapa eneriskiftningar i den fysiska, mentala och energiska kroppen.
* Mantra: Ljud (sång) för att jobba med den elektromagnetiska fältet i hjärtat.
* Kriya: en teknik eller åtgärd för att skapa en evolutionär respons.
* Meditation

Ledorden för kursen är nyfikenhet och glädje.
Utmaning: LÄTT - MEDEL

Lärare: Kristina
Startar vecka 35
Söndag 16.00 - 17.30
15 tillfällen
Pris: 2800kr

Bokningsregler
BOKA HÄR


GRAVID ELLER MAMMA

 


Gravidyoga :

Välkommen till en avslappnande, mentalt och fysiskt stärkande stund för dig och ditt lilla barn. Yoga skapar kraft och ger verktyg inför din kommande förlossning och till hela livet. Yogaformen jag undervisar i är Kundaliniyoga och den innebär mjuka dynamiska rörelser och en del enklare stretcher, alltid utifrån din förmåga att delta. Du kommer även arbeta med andning och en del meditationer.

Efter förlossningen :

Välkommen till en avslappnande, mentalt och fysiskt stärkande stund för bara dig. Yogaformen jag undervisar i är Kundaliniyoga och den innebär mjuka dynamiska rörelser och en del enklare stretcher, alltid utifrån din förmåga att delta. Du kommer även arbeta med andning och en del meditationer.Utmaning: LÄTT - MEDEL
Lärare: Amanda
Se schema
6 tillfällen per kurs.
Pris: 1200kr  - bokar du två kurser erhåller du en fin rabatt och betalar endast 2100kr för 12 tillfällen.
HEMSIDA

BOKA HÄR

 

KUNDALINI

Yogaformen jag undervisar i är Kundaliniyoga och den innebär mjuka dynamiska rörelser och en del enklare stretcher, alltid utifrån din förmåga att delta. Du kommer även arbeta med andning och en del meditationer.


Utmaning: LÄTT - MEDEL
Lärare: Amanda
Måndag 19.00 - 20.30
12 tillfällen per kurs.
Pris: 27000kr 
HEMSIDA

BOKA HÄR