Kurser med Malin

 

 

Hur funkar det hos Malin (Lite Längre AB)?När du bokar en terminskurs hos Malin fyller du in nedan formulär och läser noggrant igenom bokningsregler.
En terminskurs startar upp först vid ett visst antal bokade och bekräftelse om det skickas ut direkt när det kravet uppfylls. Därför kan det dröja ett tag innan du får bekräftelse. Du får alltid besked i god tid innan kursen börjar. Jag förutsätter att eftersom du bokar kursen har du planerat att gå den och att om dina planer ändras så meddelar du mig så snart du vet om detta.

När du bokar kurser online gäller distansköplagen, vilket innebär att du kan ångra ett köp 14 dagar efter att du klickat på BOKA. Undantaget är dock att du inte kan avboka din kurs när det är mindre än 7 dagar till kursstart, för att jag som egenföretagare ska kunna planera och inte gå med förlust på din avbokning samt för att andra deltagare ska kunna få besked om kursen har tillräckligt många bokade för att bli av. Har du blivit skadad eller sjuk och inte kan genomföra kursen i någon form ber jag om ett läkarintyg för att avboka din kurs. Då dras 500kr av på återbetalningen.

Din terminskurs gäller endast den termin du bokat. Eventuella missade klasser kan du ta igen på de andra av mina klasser som är öppna för drop-in samt enstaka drop-inklasser som sätts upp under terminen.

Hör gärna av dig innan du bokar en kurs om du har frågor, du når mig enklast på malin@litelangre.se

 

 
Bokningsregler för terminskurser. Mail hamnar lätt i spam, därför behöver du lägga till malin@litelangre.se i dina kontakter. Jag kommunicerar via mail och tar inte ansvar för om du läser eller ej. Anmälan till en terminskurs är bindande efter 14 dagars ångerätt, bokningsavgiften är 500kr/kurs och återbetalas ej vid avbokning. Bokningsavgiften är inkluderad i det pris som anges vid respektive kurs. Du får en faktura per mail i samband med att din bokning bekräftas med sista datum satt efter 14 dagars ångerrätt. Fakturor ställs ut med aktuellt datum och med rubrik Friskvård. ALLA ändringar på redan skrivna fakturor debiteras med 250kr, även de fall ångerrätten faller in. Ångerrätten gäller då du avbokar kursen senast 14 dagar efter DU skickat din beställning, senast 7 dagar innan kursen startar. Bokar du senare än 7 dagar innan kursstart godkänner du att du inte har någon ångerrätt. Friskvård återbetalas ej med hänvisning till Skatteverket. Detta gäller oavsett betalningsmetod. Efter uppstart av kursen återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg som påvisar att du inte kan delta i NÅGRA alternativa kurser som löper parallellt med din bokade kurs. I de fall vi måste ställa in eller ställa om Lilla Yogastudion verksamhet kan du hänvisas till övriga terminsschemat eller att delta via de webbaserade klasser vi erbjuder.